IEPIRKŠANĀS PALĪDZĪBA

: P-P 09:00 - 17:00

info@toysoutlet.lv +371 20884488

LEGO Duplo Policijas motocikls 10967

Produkta kods
58292
Vecums: No 2 gadiem
Piegādes laiks: 1-3 darba dienas
Dpd Omniva
Pastāvīgā klienta cena €8,99 Parastā cena €9,99
gab.

Jaukais suņuks ir pazudis! Vai tavs mazais varonis palīdzēs policistam atrast noklīdušo dzīvnieku? Ar šo daudzpusīgo komplektu pirmsskolas vecuma bērni var veikt aizraujošu glābšanas misiju, rūpēties par jauku dzīvnieku un stumt policistu uz motocikla, vienlaikus stiprinot sociālās, emocionālās un sīkās motorikas iemaņas, reālistiski atveidojot ikdienas varoņa piedzīvojumus.

LEGO® DUPLO® Glābēji komplekts "Policijas motocikls" (10967) piedāvā praktiskas, attīstošas rotaļas, kuras sagādās prieku ikvienam pirmsskolas vecuma bērnam no 2 gadu vecuma, kuram interesē policistu darbs, lieliski motocikli un rūpes par dzīvniekiem. Policijas glābēju rotaļlieta ar nebeidzamām rotaļu iespējām. Jaukais suņuks ir pazudis! Vai tavs mazais varonis palīdzēs policistam atrast noklīdušo dzīvnieku? Izliec paziņojumu par pazudušo suni un īsteno aizraujošu misiju. Kur gan šoreiz paslēpies suns? Ar šo daudzpusīgo komplektu pirmsskolas vecuma bērni var rūpēties par jauku dzīvnieku un stumt draudzīgo policistu uz motocikla, vienlaikus stiprinot sociālās, emocionālās un sīkās motorikas iemaņas, reālistiski atveidojot ikdienas varoņa piedzīvojumus. Rotaļīga mācīšanās. Vecāki var veicināt bērna attīstību, jo LEGO DUPLO rotaļlietas mazuļiem piedāvā radošu jautrību, pašizpausmes iespējas un aizrautīgu pasaules iepazīšanu.

• Aizraujoša policijas misija. LEGO® DUPLO® Glābēji komplekts "Policijas motocikls" (10967) ir praktiska rotaļlieta pirmsskolas vecuma bērniem, kuriem interesē policistu darbs, lieliski motocikli un rūpes par dzīvniekiem.
• Iedvesma radošām rotaļām. Komplektā iekļautas 2 LEGO® DUPLO® figūras — policists un jauks suns, kā arī paziņojums par pazudušu suni un lielisks, zils policijas motocikls, ar kuru policists un suns var braukt.
• Aizraujošs veids, kā pilnveidot prasmes. Kad bērni lomu spēlēs atveido iztēles bagātus stāstus par policistiem un glābšanu, viņi attīsta sīkās motorikas iemaņas, kā arī nostiprina sociālās un emocionālās prasmes.
• Lieliski piemērots pirmsskolas vecuma bērniem. Šis praktiskais rotaļu komplekts ir ideāli piemērots mazajiem policistiem no 2 gadu vecuma, un tas ir lielisks veids, kā vecākiem veicināt bērna attīstību.
• Daudz iespēju rotaļām. Motocikla aptuvenie izmēri: augstums 5 cm, garums 9 cm un platums 4 cm. Komplektu var arī savienot ar citām LEGO® DUPLO® rotaļlietām, lai gūtu vēl vairāk prieka.
• Iekļauti stāstus rosinoši elementi. Aizraujošs attēlu stāsts, kurā izmantoti rotaļu komplekta elementi, ir lielisks veids, kā iepazīstināt bērnus ar radošu būvēšanu un iztēles bagātām rotaļām.
• Rotaļīga mācīšanās. Visi LEGO® DUPLO® komplekti ir meistarīgi veidoti ar aizraujošiem sižetiem, apburošām krāsām, daudzveidīgiem tēliem un detaļām, kas palīdzēs mazajam būvētājam apgūt dzīvē noderīgas lietas.
• Nemainīga kvalitāte. LEGO® DUPLO® detaļas atbilst stingriem nozares standartiem. Mazajām rociņām ir viegli satvert, savienot un atvienot detaļas — un tā tas ir jau kopš 1969. gada.
• Pilnīga drošība. LEGO® DUPLO® klucīši un detaļas tiek mestas, karsētas, spiestas, savītas un pārbaudītas, lai nodrošinātu atbilstību stingriem globāliem drošības standartiem.

Brīdinājums! Nav piemērots bērniem līdz 3 gadu vecumam. Satur mazas detaļas, kas var izraisīt nosmakšanu.

  1. {{ vote.percent }}%

    Posted on

Uzrakstīt atsauksmi

Atstāj atsauksmi:

Atstājiet atsauksmes par šo produktu: